مخصوص بازی (گیمینگ)
هیچ چیز بهتر از استفاده از یکی از بهترین مانیتورهای گیمینگ موجود در بازار برای یک گیمر نیست، هرچند یک لپ تاپ ارزان قیمت یا حتی بهترین لپ تاپ گیمینگ هم میتواند کار شما را راه بیاندازد. مانیتور گیمینگ در اشکال و اندازههای مختلف هستند و برای ارائه صفحه نمایش با کادر بیشتر برای بازیها وکاربرد های دیگر لپتاپ شما واقعا مفید هستند.
با این حال، چند نکته وجود دارد که باید قبل از انتخاب و تهیه بهترین مانیتور گیمینگ بدانید. شما باید بین 4K، که تصاویر واضحتری را به شما میدهد، اما نرخ تازهسازی کمتری را به شما میدهد، و 1080p، که پاسخگویی را به وضوح ترجیح میدهد، انتخاب کنید و همه چیز در میان طیفهای میانی را نیز در نظر بگیرید. همچنین نکته ای به نام محدوده دینامیکی بالا (HDR) وجود دارد که رنگ و روشنایی بهتری را برای شما به ارمغان می آورد اما با هزینه بالاتری دارد.
ویژگی و امکانات مانیتور گیمینگ
بهترین مانیتور گیمینگ، بیشتر از یک صفحه پر از پیکسل است. مانیتور گیمینگ پنجره ای به جهان های دیگر مثل نمایشی، بصری و.... از تمام کارهایی است که مانیتور گیمینگ شما برای انجام آن ساخته شده است. یک مانیتور گیمینگ خوب تنها تصاویر با وضوح بالا تولید نمی کند بلکه همه چیز را خیره کننده جلوه می دهد و با هر بازی حجیمی که قصد انجام آن را دارید مطابقت دارد. بهترین مانیتور گیمینگ شریک دستگاه قدرتمند بازی شما هستند و باید بتوانند همه چیز را از رنگهای دقیق گرفته تا تأخیر کم ارائه دهند.
راه اندازی مانیتور گیمینگ
اگر راه اندازی مانیتور گیمینگ تان برای شما چیز مهمی است، منطقی است که به سراغ رزولوشن بالاتر بروید، هرچند با تکنولوژي های حال حاضر شما این امکان را دارید از مانیتور گیمینگ در رزولوشن پایین تر هم استفاده کنید.
برای گیمری که در رقابت هایی شرکت میکند که سرعت برای برنده شدن در ان ارزش زیادی دارد، فرصت مشاوره با واحد مشاوره ما فراهم است تا سریع ترین و بهترین مانیتور را انتخاب کند.
ما دائماً تعداد زیادی مانیتور گیمینگ را آزمایش می کنیم تا مطمئن شویم بهترین مانیتورهای گیمینگ را برای هر بودجه و نیازی پیدا کرده ایم.
دلایل داشتن یک مانیتور گیمینگ
- کنتراست و رنگ های فوق العاده
- پاسخ پیکسلی خیره کننده
- قابلیت HDR واقعی
دلایلی برای اجتناب از انتخاب مانیتور گیمینگ
- یک دیوایس همه منظوره ، عالی نیست
- اصولا بدون HDMI 2.1
- انواع مانیتور گیمینگ
نکات مهم هنگام خرید مانیتور گیمینگ
دسته بندی مانیتور گیمینگ کمی دشوار است، به خصوص زمانی که اصطلاحات فنی زیادی برای دسته بندی مانیتور گیمینگ وجود دارد. نرخ تازه سازی تطبیقی؟ سوئیچینگ در هواپیما؟ OLED؟ اصلا این اصطلاحات به چه معناست؟
چه بخواهید یک بازی تیراندازی را بازی کنید که به یک پانل پاسخ سریع نیاز دارد یا به یک صفحهنمایش نیاز دارید که رنگهای دقیقی را ارائه دهد تا بتوانید برخی از ویرایش عکسها را در کنار گیمینگ آن انجام دهید، ما آنچه را که باید به آن توجه کنید را در ادامه درباره نکات مهم در هنگام خرید مانیتور گیمینگ توضیح می دهیم.
اندازه و وضوح مانیتور گیمینگ
یکی از اولین چیزهایی که باید هنگام خرید مانیتور به آن توجه کنید اندازه و وضوح آن است.
1080p، 1440p و 4K رزولوشن های محبوب هستند.
مانیتور گیمینگ تخت در مقابل مانیتور گیمینگ منحنی
مانیتور های گیمینگ منحنی یک روند نوظهور مانیتور هستند. همراه با نسبت تصویر فوق عریض، میتوانند باعث شوند که احساس کنید کمی بیشتر در فضای بازی قرار گرفتهاید. در حالی که مانیتور های گیمینگ اغلب با نمایشگرهای فوق عریض ارایه می شوند.
اکثر مانیتور های گیمینگ منحنی معمولاً زوایای منحنی بین 21 تا 31 درجه را ارائه می دهند، اما مانیتور های گیمینگ واید تری نیز وجود دارند که فراتر از آن هستند. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا یک مانیتور منحنی تهیه کنید یا اینکه چقدر منحنی باید عمیق باشد به ترجیح شخصی بستگی دارد. پیشنهاد می کنیم قبل از سرمایه گذاری یکی را امتحان کنید. به طور کلی، ما فقط زمانی یک مانیتور منحنی را توصیه می کنیم که با یک پنل فوق عریض جفت شود.
رفرش تطبیقی مانیتور های گیمینگ
در حالی که اکثر نمایشگرها روی نرخ رفرش ثابت قفل شده اند (یعنی 60 هرتز یا 120 هرتز و غیره)، مانیتور گیمینگ هایی با رفرش تطبیقی به کارت گرافیک شما اجازه می دهند تا نرخ تازه سازی مانیتور گیمینگ را کنترل کند. به عنوان مثال، اگر دستگاه بازی شما تنها قادر به رندر 40 فریم در ثانیه در هر زمان باشد، کارت گرافیک شما نرخ رفرش مانیتور شما را به 40 هرتز کاهش می دهد تا با آن مطابقت داشته باشد. مشابه با فعال کردن V-Sync، این کار پارگی صفحه را کاهش می دهد، اما بدون افزایش تاخیر ورودی. با صفحه نمایش رفرش تطبیقی، اساساً بهترین های هر دو جهان را دریافت می کنید.
HDR مانیتور گیمینگ
HDR مخفف محدوده دینامیکی بالا است و هدف آن ارائه طیف رنگ گسترده تر فراتر از استاندارد قدیمی sRGB است. HDR خوب در یک مانیتور گیمینگ نسبت کنتراست بالاتری را بین سطوح سفید و سیاه اعمال می کند و به طور کلی سعی می کند رنگ ها را واقعی تر نشان دهد.
درواقع، HDR می تواند گستره رنگ را تا دو برابر افزایش دهد که تقریباً 75 درصد از طیف رنگ قابل مشاهده است.
چندین استاندارد HDR وجود دارد. HDR 10 نیاز به مانیتور گیمینگ برای رسیدن به روشنایی 2000 نیت دارد، در حالی که مشخصات مایکروسافت روی 600 نیت تنظیم شده است.
OLED، HDR نیز یک فناوری نوظهور است و تازه شروع به پیشرفت در فضای مانیتور بازی رایانه شخصی کرده است.
پایه قابل تنظیم و پایه های VESA در مانیتور گیمینگ
یکی از مواردی که بسیاری از افراد هنگام خرید مانیتور از آن غافل می شوند، کیفیت پایه آن است. یک پایه خوب نه تنها به شما امکان می دهد پانل را به سمت بالا و پایین تغییر دهید، بلکه آن را به جلو و عقب نیز متمایل کنید.
برخی از پایه های مانیتور همچنین به شما امکان می دهند نمایشگر را 90 درجه بچرخانید تا بتوانید هنگام خواندن مقالات طولانی، طول عمودی بیشتری داشته باشید. این جهت گیری همچنین به شما امکان می دهد فضای میز را ذخیره کنید.
همچنین ایده خوبی است که به دنبال مانیتورهایی باشید که از استاندارد نصب VESA پشتیبانی می کنند.